آیا سه دانگ به من تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۵۲ #52453339

با سلام، در زمان عقد پدرشوهرم یک دست نوشته کامل و جامع طراحی کرده مبنی براینکه سه دانگ از ساختمان محل زندگی من رو به نامم میکنه و چند نفر شاهد هم امضا کردند، حالا من قصد طلاق دارم اون سه دانگ به من تعلق میگیره؟من میتونم بفروشمش؟

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله میتوانید دادخواست الزام به ایفای تعهد بدهید و سه دانگ منزل را بنام شما انتقال دهند .

سلام
اگر صرفا گفته بنام می شود یعنی قصد هبه و بخشیدن داشته می تواند رجوع کند اما اگر در قالب عقد بیع یا صلح باشد می توان الزام او را به تنظیم سند رسمی انتقال تقاضا کرد.

با سلام برای پاسخ دقیق بایستی متن دستنوشته به دقت مطالعه و راهنمایی صحیح انجام گردد. علی ایحال چنانچه این نوشته را بیع و یا صلح و یا هبه و یا سایر عقود ناقل تلقی کنیم امکان طرح دادخواست الزام به انتقال رسمی و تنظیم سند وجود دارد. ولی در هر حال چنین تعهدی خارج از عقد نامه احتمالا ماهیتی جداگانه از مهریه خواهد داشت.

بله متعلق به شماست

سلام دوست عزیز
این به معنی این است که ایشان تعهد داده اند چنین کاری را انجام می دهند و شما اگر ان سند را دارید می توانید الزام ایشان به انعقاد بیع را بخواهید

عقد عبارت است از اینکه یک یا چند نفر در مقابل یک یا چند نفر دیگر تعهد بر امری نمایند و مورد قبول آنها باشد . لذا ملاحظه و مطالعه دست نوشته لازم است