گفتند در اینصورت تعداد پرونده شما در دادگاه زیاد میشود و ممکن است زوجه از این طریق گواهی عدم سازش دریافت کند و حق طلاق را بگیرد آیا این مطلب صحت دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۰۶ #52398213

باسلام
من (زوج) و همسرم (زوجه) چند ماهی عقد بودیم اما به دلیل دخالتهای بیجای مادر ایشون نتونستیم ادامه بدیم و ایشون مهرشون رو به اجرا گذاشتند و چند وقت پیش به محل کارم مراجعه کردند و مسئله رو با سرپرست و مدیرم مطرح کردند که کار ما به اینجا کشیده شده و با طرح موارد دروغین قصد اذیت کردن من رو داشتند. به همین جهت من با یک وکیل مشورت کردم که آیا میتوانم از او شکایت کنم گفتند در اینصورت تعداد پرونده شما در دادگاه زیاد میشود و ممکن است زوجه از این طریق گواهی عدم سازش دریافت کند و حق طلاق را بگیرد آیا این مطلب صحت دارد؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود در مواردی از موارد عسر و حرج زوجه است

سلام اگر منظور پرونده های خانواده با همسر خود می باشد خیر ارتباطی با طلاق نداشته ولی در صورت محکومیت قطعی کیفری ممکن است قاضی به تشخیص خود حکم طلاق را صادر کند.

اگر تعداد پرونده های شما زیاد باشد از طریق عسر و حرج میتواند اقدام کنذ

اگر محکومیت کیفری قطعی داشته باشید یکی از مواردی است که زوجه به علت عسر و حرج میتواند طلاق بگیرد

سلام
وقت بخیر
موضوع شما باید با جزئیات بیشتری بررسی شود. آیا منظور شما از تعداد پرونده های زیاد، آن شرط عقد نامه اینه که به محکومیت های کیفری زوج اشاره می کند؟ این مورد ارتباطی با این شرط ندارد.

پاسخ دهی نیاز به دانستن دقیق رفتار و گفتار ایشان در ان محل دارد. اصولا دفاع از حق خویش دلیلی بر حق زوجه بر اخذ طلاق نمی تواند باشد که در غیر این صورت آقایان باید بطور مستمر بزه دیده انواع بزه های مرتکب شده همسرانشان باشد و این استدلال صحیح نیست
دکتر آقامحمدی هشترودی
۹۹/۷/۲۶