آیا وقتی خانه به فروش بره میتونه کاری کنه و پول منو بگیره؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۸ #52383492

سلام خسته نباشید ما یه خانه پدری داریم که یک نفر از داداشم راضی نیستند و دوتا از داداشم اقدام به فروش خونه به دادگاه کردند و چند ماهی دنبال کارهاش بودند که دادگاه خونه رو مزایده گذاشته من یکی از داداشم سر من و دوتا دیگر از خواهرانم کلاه گذاشته به جای وکالت کاری که میخواست دنبال فروش خونه باشه وکالت بلااضل زده ۵ روز دیگ روز مزایده است آیا وقتی خانه به فروش بره میتونه کاری کنه و پول منو بگیره؟ یا اینکه نه دادگاه پول هر کیو به خودش میده چون که تا الان هر چی شده از طرف دادگاه برای من پیام اومده ؟؟؟

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
همه چیز بستگی به مدارک و شواهد و مخصوصا وکالت بلاعزلی دارد که شما به برادر خود داده اید و نیز انصاف خود برادرتان خواهد داشت

سلام پول به حساب هرشخص جدا ریخته میشه وکالت بلاعزل برای فروش ساختمان داده الان هم به وسیله دادگاه به فروش رسیده وبعد هم باید وکالتنامه کاملا دیده شه بیشتر اظهار نظر شه

باید متن وکالت نامه رویت شود تا نظر قطعی داد