راهی هست که بتونم وکالت رو فسخ کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۳ #52364252

سلام چندی پیش متاسفانه یه اشتباه بزرگ کردم و روی اعتماد به همسرم یه وکالتنامه به همسرم دادم که تا پنجاه سال حق طلاق - مسکن و خروج از کشور رو به ایشون دادم که نوشته شده که حق اعتراض و .. ندارم حالا ایشون تقاضای طلاق داده در صورتی که مشکلی هم بینمون نبود
چند تا سوال دارم
اول اینکه راهی هست که بتونم وکالت رو فسخ کنم مثلا بگم حالم خوب نبوده یا تحت فشار و ...
۲ اینکه سرویس طلایی که دادم و در دفترچه بله برون ثبت شده ( البته ایشون سند و دفترچه بله برون و فاکتورها رو بدون اطلاع من برده خونه مادرش و نمیده) میتونم با قسم و یا .... پس بگیرم
۳ حدود ۵۰ میلیون پوا در قالب یک چک که از بانک گرفته بودم و در وجه من بود رو به ایشون دادم که پشتشو امضا کردم و من چون کارم اداری بود و فرصت بانک رفتن نداشتم ایشون قرار شد ببره بانک که ریختن به حساب خودشون حدود پنج سال پیش بعد هم من چون مشکلی با هم نداشتیم چیزی نگفتم
اما بعد از مدتی چند بار از ایشون وجه رو مطالبه کردم و ایشون امتناع کرد و الان هم نمیده اون پول رو

برای این موارد اگه راه حل خوب و مطمئنی هست یه راهنمایی بکنید چون احتیاج به وکیل دارم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر وکالت شما بلاعزل باشد نمیتوانید اقدام به فسخ نمایید اما اگر کلمه بلاعزل قید نشده باشد میتوانید اقدام به فسخ نمایید.
در مورد طلاها اگر بتوانید از زرگری (طلافروش) که از آنجا خرید کرده اید فاکتوری یا دست نوشته ای بگیرید که خریدار شما بوده اید میتوانید حقانیت خود را اثبات نمایید در غیر اینصورت اتیان سوگند به قرآن کریم انجام دهید.
در مورد چک نیز میتوانید ادعا نمایید به ایشان هبه نموده اید و اکنون از هبه خود رجوع و مطالبه مبلغ نمایید.

وکالت بلاعزل با توافق طرفین قابل ابطال است.

اگر وکالت بلاعزل باشد امکان ابطال وجود ندارد مگر با توافق طرفین
در خصوص مبلغ پرداختی ،می توانیداظهارنامه و سپس دادخواست استرداد مطرح بنمایید.