آیا بابت این چند ماه که مغازه رو قفل آویز زده میتونه اجاره بهاشو بگیره؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۳۴ #52364084

سلام من مستاجر هستم و ۴ ماه پیش مغازه در بازار اجاره کردم و ۲۲ میلیون پیش دادم با ماهی ۱ میلیون اجاره ولی متاسفانه من بعد از گذشت ۱ماه که در این مغازه کار کردم یک روز آمدم دیدم یه قفل آویز بزرگ درب مغازه زده شده توسط موجر و موجر هم نمیدونم کجاست و ناپدید شده؟؟ حال حدود ۳ ماه هست وسایل بنده داخل مغازه هست و درب قفل شده حال میخوام تامین دلیل کنم که ۳ ماه هست این اتفاق افتاده.. ۱. با چه عنوانی تامین دلیل کنم از شورا ۲. با چه عنوانی میتونم تقاضای فسخ اجاره و همینطور مطالبه خسارت این چند ماه که از کار بیکار شدم و همینطور مطالبه پول پیش را بکنم؟؟ درستون واسته دادخواست چی بنویسم که همه موارد فوق را بتونم مطالبه کنم؟؟ طبق چه ماده ای میتونم فسخ کنم؟؟ آیا درستون خواسته دادخواست بنویسم تقاضای فسخ یا تنفیذ فسخ اجاره؟؟ لذا طبق چه ماده ای؟؟ ضمنا قرارداد اجاره بنگاهی و عادی هست.. آیا باید درشورا حل اختلاف دادخواست دهم یا دادگاه؟؟ لذا کیفری میتونم شاکی بشم چون مانع حقم شده؟؟ سند اجاره عادی هست البته بعضی میگن نمیشه؟؟ ممنون میشم تمام موارد فوق را بهم بگین اجرتان باامام حسین ع

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود تامین دلیل و مطالبه خسارات را می‌توان خطاب به شورا از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی قابل ثبت میباشد

نظر به اینکه از استفاده از منافع محرم شده اید می توانید دادخواست فسخ مطرح کنید

درود بر شما، می‌توانید دادخواست مزاحمت و ممانعت از حق به طرفیت ایشان مطرح نمایید، به استناد همین دادخواست تامین خواسته را نیز مطالبه کنید، در خصوص فسخ نیز بایستی فسخ به جهت عدم امکان انتفاع از عین مستاجره را درخواست کنید.

دادخواسن مطالبه خسارت و مزاحمت همراه با تامین دلیل میتوانید مطرح نمایید. در خصوص فسخ میتوانید عنوان را به علت نامقدور بودن انتفاع از عین مستاجره درج نمایید.

سلام
تحت عنوان عدم امکان انتفاع دادخواست فسخ بدهید در همان دادخواست هم تامین دلیل کنید.