اگر یک نفر ۳ طلبکار داشته باشه محکومیتش چگونه هست؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۰۳ #52358445

سلام دوستان عزیز
اگر شخصی با یه سفته محکومیت ۵ میلیاردی داشته باشه
و تمام اموالش توقیف شده باشه و در حال پرداخت اقساط همین سفته باشه
اگر دو نفر دیگه از همون شخص دو سفته ای ۵ میلیاردی داشته باشن محکومیتش برای طلب دوم و سوم چگونه هست؟
ینی برای طلب دوم و سوم هم اون شخص معسر باشه اقساط تعیین میشه؟
یا اون شخص میره زندان؟

مشاوره حقوقی سفته
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست اعسار را بدهید در صورت پذیرش اعسار صدور حکم جلب و زندان منتفی خواهد شد

سلام و درود، قاعده ی اعسار ثابت می باشد و ‌شما اصولا محدودیتی جهت درخواست ندارید؛ آرزوی عاقبت بخیری.

ظرف ۳۰ روز از ابلاغ اجراییه دادخواست اعسار بدهید تا جلب نشوید

باسلام میتوانید تقاضای اعسار باز دهید

اگر معسر باشد اقساط می شود

درود
اگر معسر باشد اقساط می شود.

شما در قبال بدهی ناشی از سفته طلبکار دوم و سوم نیز می توانید دادخواست اعسار در محاکم حقوقی طرح نمائید و در صورت اثبات آن معسر شناخته می شوید و حبس نخواهید شد