ایا در صورت شکایت این شخص از بنده ایا میتوانم بگم که چرا این اقا که مدیر ساختمان هم هست به بنده تذکر داده؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۳۹ #52345071

با سلام وکلای محترم
بنده ساکن ساختمانی هستم که به غیر از بنده که در پشت بام دیش ماهواره دارم تعداد ۴ همسایه دیگر هم دیش ماهواره دارند یکی از ساکنین سر مشکلاتی که قبلا با با بنده داشتم کینه کرده گیر داده میخواد انتقام بگیره به این صورت که اومده میگه فقط من باید ماهوارم را از پشت بام جمع اوری کنم و به دیگر همسایگان تذکر نداده بنده هم در جواب ایشان گفتم همه همسایگانی که ماهواره در پشت بام دارند جمع کنند بنده هم جمع میکنم ولی ایشان با زورگویی قبول نمیکنه میگه فقط شما یعنی بنده باید جمع کنم !
با توجه به اینکه پشت بام جز قانون مشاعات است و اگر ایشان نسبت به این قضیه اعتراضی داره باید به تمام همسایگانی که در پشت بام ماهواره دارند اخطار جمع اوری بدهد اینکه فقط ایشان به بنده بگوید ماهوارم را جمع کنم قابل توجیح برای بنده نیست
ایا در صورت شکایت این شخص از بنده ایا میتوانم بگم که چرا این اقا که مدیر ساختمان هم هست فقط به بنده تذکر جمع اوری داده چرا به بقیه نگفته ایا دادگاه حق رو به ایشون میده که فقط بنده دیش ماهوارم را جمع کنم یا نه بهشون میگه باید همه همسایگان جمع کنند نمیتونن فقط به بنده بگن ای میتوانم در دادگاه عنوان کنم که ایشان با بنده خصومت شخصی دارد که فقط به بنده گیر داده است یا عنوان نکنم چون این حالت که فقط ایشان به بنده تذکر بدهند خصومت شخصی است
لازم به توضیح است که ماهواره بنده هیچگونه مزاحمتی برای هیچکدام از همسایگان ندارد لطفا راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام با سازش موضوع حل شود چرا که داشتن ماهواره جرم است

سلام ، ابتدا پیشنهاد می شود مصالح کنید اما در صورت طرح دعوا بر علیه شما ، شما هم میتوانید دعوای تقابل مطرح کرده که منجر به جمع شدن تمام دیش‌های ماهواره می گردد.

سلام حق اعتراض دارد دوست عزیز .......

سلام و عرض ادب
حق اعتراض دارد ، اما در صورت شکایت کل ماهواره ها جمع خواهد شد .

سلام می توانند اقدام کنند.

باسلام
سعی در سازش نمایید وگرنه میتواند بنای ناسازگاری داشته دباشد