ایا طبقه ای که حق استفاده از پارکینگ را ندارد می تواند نسبت به این موضوع اعتراض کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۴ #52340005

با سلام
آپارتمان ما یک اپارتمان ۴ طبقه ای تک واحدی هست که فقط دو طبقه، ما و یکی دیگر از طبقات حق استفاده از پارکینگ را داریم ما در قسمت پارکینگ خود علاوه بر ماشین یک دستگاه ورزشی پرس سینه هم گذاشته ایم سوالم این است که ایا طبقه ای که حق استفاده از پارکینگ را ندارد می تواند نسبت به این موضوع اعتراض کند؟ ضمن عنوان کردن این موضوع که ایشان به این بهانه ماشین خود را در حیاط می گذارد که باعث مزاحمت برای ورود و خروج ماشین ماست. در سند هم برلی پارکینگ مشاعاتی قید نشده است.
ممنون از پاسخگویی شما

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اولا ایشان امکان پارک نمودن خودرو در مشاعات را ندارند
ثانیا در خصوص قرارداد وسایل در محل پارکسنگ موضوع اختلافی بوده و رویه ثابتی ندارد

سلام
باتوجه به اینکه پارکینگ اختصاصی بوده و جز مشاعات نمیباشد ایشان نمیتوانند ادعایی در خصوص قرار دادن وسیله در پارکینگ شما داشته باشند
در ارتباط با پارک نمودن خودروی خودشان در حیاط، با توجه به اینکه بیان داشتید در سند ایشان چنین حقی بع ایشان اعطا نگردیده،میتوانید علیه ایشان اقدام قانونی نمایید.

سلام.. در صورتی که در سند مشاعی ذکر نشده باشد بلکه فقط برای شما و همسایتان که گفتید حق استفاده از پارکینگ ذکر شده باشد. ایشون حقی برای استففاده ندارند و با این شرایط مبایعه نامه رو امضا کردند. همچنین اگر ذکر شده باشه که نمیتونن حیاط رو به عنوان پارکینگ استفاده کنند.میتونید دادخواست ایجاد مزاحمت رو مطرح کنید.