به شخصی که بعدا فهمیدم کلاهبردار است در دیدارهای مختلف مبلغی پول داده ام در صورت شکایت به نتیجه ای می رسم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۸۴۰ #52316943

شخصی از طریق اینستاگرام با بنده دوست شده و بعد از آن از طریق مختلف در دیدارهای مختلف از بنده پول گرفته است ، بعد از آن وقتی گه اینجانب متوجه شدم نامبرده کلاهبردار است ، از وی شکایت نمودم چون نامبرده با افراد دیگر نیز از طریق پیام رسان های مختلف در ارتباط بوده و کلاهبرداری می کرده است ، ایا شکایتم قابل پیگیری است ؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام-باتوجه به پرینت مکالماتان قابل پیگرد می باشد.نمیشه کلاهبرداری اسمشو گذاشت و در این خصوص ثابت بشه تحصیل مال نامشروع خواهد بود.و در صورت اثبات ادله شما فرد مذکور علاوه بر رد ماله به حبس درجه شش که یکسال می باشد محکوم خواهد شد. برای اینکه زودتر به نتیجه برسید شکایت کیفری انجام دهید.با تشکر

با درود فراوان
با ذکر این موضوع به دادسرا که ایشان شکات متعدد در این خصوص دارد و استعلام این شکایات میتوانید ادعایتان را بهتر اثبات نمایید .

با سلام ووقت بخیر
برای اثبات کلاهبرداری باید مانور متقلبانه اثبات شود .و در غیر اینصورت میتونید دادخواست مطالبه وجه دهید .