دریافت ضرر و زیان از فروشنده خودرو به چه نحو است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۱۰ #52307969

باسلام و عرض ادب
بنده در ۲ اردیبهشت ۹۷ اقدام به انعقاد قرارداد تحویل فوری خودروی راوفور فول مدل ۲۰۱۸ (۳۰ روزه) از شرکت کلاه بردار _______ خودرو بمبلغ ۲۷۰ میلیون تومان کردم. طبق قرارداد بایستی دو تا پیش پرداخت ۱۰۸ میلیون یکی در زمان انعقاد دومی هم بعد ۲۰ روز و ۵۴ میلیون مابقی در زمان تحویل خودرو پرداخت میکردم. دو تا پیش پرداخت جمعا مبلغ ۲۱۶ میلیون ۲ و ۲۲ اردیبهشت پرداخت نمودم ولی به گفته مدیر عامل __________ بخاطر ممنوعیت واردات خودروی خارجی از تیر ماه ۹۷ به بعد اقدام به تعویض قرارداد از خودروی خارجی به ۳ دستگاه سراتو فول اپشنال کردم هر یک به مبلغ ۱۵۰ میلیون. (البته با لفت دادن هر روز با وعده و وعید دادن تحویل خودرو ۲۰ آذر ۹۷ قراداد رو تعویض کردم)
بخاطر تاخیر ۸ ماهه به پول ۲۱۶ میلیون سود ۱۸ درصدی دادن و اینکه خودروی تولید داخل بود تحویلش آماده بود تکمیل وجه رو هم واریز کردم بملبغ ۲۲۹ میلیون تومان در ۲۰ آذر ۹۷. بعد بخاطر شکایت شاکیان حدود ۴۰۰ نفر، مدیرعامل و برادرش رو دستگیر کردن انداختن زندان. بعد از شکایت بالاخره در اسفند ۹۸ حکم فقط رد مال صادر شد. و هنوز هم اجرایی نشده است. (الان تیرماه ۹۹ هستیم )
خلاصه ۴۵۰ میلیون تومان در اذر ۹۷ بحساب واریز نمودم برای ۳ دستگاه خودرو سراتو در حالیکه دادگاه فقط رد مال رو صادر کرده.
در حال حاضر میخواستم از دوستان بپرسم چجوری میتونم ضرر و زیان ش رو بگیرم چه شکایتی باید علیه _________ خودرو انجام بدم در حالیکه ۴۵۰ میلیون پول یک دستگاه سراتو رو نمیکنه.
با سپاس

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما میتوانید با ارایه دادخواست حقوقی از طریق مراجع قضایی مطالبه خسارات وارده و تاخیر تادیه مبلغ واریزی را بر علیه ایشان اقامه دعوی نمایید

سلام
برای میزان خسارت به قرارداد و مفاد آن توجه کنید که چه چیزی در آن پیش بینی شده است.