چگونگی وصول مطالبات را لطفا توضیح دهید؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۴۴ #52307324

در سال ۸۷ شخصی محکوم به پرداخت بدهی خود به مبلغ ۱۰ میلیونو ۸۰۰ هزار اصل بدهی مبلغ ۵۰۰ هزار تومن هزینه هزینه ی دادرسی و هزینه ی وکیل شد با دادن اعسار قاضی پرونده مبلغ بدهی شو به ماهی ۱۲۰ هزار تومن قسط بندی کرد و جمع مبلغ بدهی ایشان رو ۱۴ میلیونو ۸۰۰ هزار تومن اعلام کرد ( اصل بدهی هزینه ها و تاخیر و تادیه ) الان یه سالی است که پرداخت نمیکنه و میگه من اصل بدهی رو پرداخت کردم منم اون رای رو ( ۱۴ میلیونو ۸۰۰ هزار تومن ) ندارم دادگاه هم میگه پرونده بعد گذشت ۵ سال امحاء شده تکلیف چیه؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما با مراجعه به شعبه صادر کننده رای نخستین و ضمن ارایه شماره پرونده ۱۶رقمی مطلع بشین که ایا اجراییه صادرشده یا خیر؟
سپس درخواست صدور اجراییه یا درخواست ادامه روند عملیات اجرایی رو از طریق همان شعبه درخواست کنید

پرونده در بایگانی راکد است بایستی پیگیری نمایید

سلام
نمی شود اصلا سابقه ای در بایگانی وجود نداشته باشد
عین حکم باید اجرا شود
پیگیری کنید سابقه ای از پرونده خود را در بیاورید

پرونده بعد از ۵ سال امحا نمیشود

بعید است هیچ اثر و سابقه ای در بایگانی وجود نداشته باشد عین حکم باید اجرا شود
حتما پیگیری کنید و سابقه ای ازپرونده خود را در بیاورید

عین حکم صادره باید اجرا گردد درصورت عدم پرداخت حکم جلب راتقاضاکنید . پرونده دربایگانی راکد هست

سلام
اگر پرونده به اجرای احکام رفته حتما نسخه ای از رای در پرونده اجرایی موجود است