در صورت تکرار با دادن تعهد؛ چه برخورد قانونی میشود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۸۷ #52245063

اگه کسی به پدر و مادر و خواهر همسرش تهمت ناموسی بزنه و بی احترامی کنه و زنشو کتک کاری کنه بعد متعهد بشه که دیگه این کار رو نکنه و یک کاغذ دستی بهشون بده اگه تکرار کنه چه اتفاقی میفته از لحاظ قانونی
.ممنونم

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تعهد در این خصوص ضمانت اجرایی ندارد فقط در صورت طرح شکایت می توانید به این مورد هم استناد کنید

درود بر شما، این تعهد ضمانت اجرایی خاصی ندارد، میتوانیو از ایشان به جرم ضرب و جرح و توهین و فحاشی شکایت کنید.

با سلام با توجه به متن سوال
بلحاظ قانونی برای این تعهد هیچ تضمینی وجود ندارد ولی در صورت تکرار میتوانید:
-از بابت هتک حرمت و ضرب و جرح میتوانید شکایت تنظیم کنید.
به نظر بنده از بابت کتک کاری و ضرب و جرح همسر حتما شکایت کنید و مراحل قانونی را طی کنید.
زیرا ضرب و جرح از مصادیق عسر و حرج محسوب شده و در آینده در صورت تکرار میتوان از آن بهره مند شد .

سلام
صرف تعهد خالی هیچ تضمینی ندارد.

درود بر شما
چنین تعهدی ضمانت اجرای قانونی ندارد فقط در صورت تکرار جرم و شکایت میتواند به عنوان قرینه ای از انجام این جرم در گذشته در ذهن قاضی تاثیرگذار باشد .

درود
تعهد ضمانت اجرای قانونی ندارد.

سلام، می توانید شکایت خود را تحت عنوان هتک حرمت و ضرب و جرح در صورتی که ایشان اعمال خود را تکرار نمود مطرح نمایید.