توان پرداخت بدهی را ندارم، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۴۵ #52239935

من ۱۶ تومن از کسی گرفتم و فقط ۵ میلیونش را رسید داره و الان شکایت کرده و من توان مالی پرداختشو ندارم چیکار کنم

مشاوره حقوقی مطالبه وجه (بر اساس رسید)
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پس از قطعیت حکم صادره با توجه به داشتن رسید پرداخت بخشی از مبلغ نهایتا پس از صدور اجراییه تقاضای اعسار از پرداخت محکوم به را تقدیم نمایید.

بسمه تعالی : با توجه به سوال مطروحه و صداقت حضرتعالی که جای تقدیر دارد . به محضرتان عرض میکنم دو الی سه راه دارید :
۱) مالی ( منقول یا غیر منقول )معرفی کنید که ارزش قیمی حدااقل دو سوم بدهی شما را داشته باشد
۲) دادخواست اعسار کلی بدهید و با چهار شاهد و استعلامات لازم که دادگاه انجام خواهد داد اعسار کلی خود را به اثبات برسانید
۳) دادخواست اعسار و تقسیط بدهید و دادگاه بصورتی رای خواهد داد که پرداخت اقساط در توان شما باشد
۴) از قاضی اجرای اخکام پس از قطعیت حکم طی درخواستی مهلت مناسبی را برای پرداخت بخواهید