آیا شکایت قضایی از ایشان فایده ای دارد که من بعدا وجوه پرداختی خود را دریافت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۴ #52231884

باسلام و احترام من ضمانت شخصی را در بانک انجام دادم که الان متواری شده اولا ایا شکایت قضایی از ایشان فایده ای دارد که من بعدا وجوه پرداختی خود را دریافت کنم؟
ثانیا: از کجا باید شروع کنم برای به جریان افتادن شکایتم؟ با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
بعد از پرداخت اقساط میتوانید از طریق بانک مربوطه گواهی پرداخت اخذ نموده و بر علیه شخص دادخواستی مبنی بر مطالبه وجه اقدام نمایید

با سلام. بله مبالغ را پرداخت کنید و علیه ایشان دادخواست حقوقی مطالبه وجه به استناد فیش های واریزی تقدیم کنید.
هر مالی که از آن شخص در حال و آینده کشف کردید میتوانید توقیف کنید و در غیر این صورت میتوانید درخواست جلب ایشان را کنید.

ضمانت در اصل بعهده گرفتن دیون شخص مضمون عنه در صورت عدم تادیه دیون شخصی وی است و شما با امضای ذیل ضمان متعهد به تادیه دین وی شده اید تنها در صورتی میتوانید علیه او دادخواست مطالبه بدهید که دیون وی را تادیه نمایید. درصورتی که ملائت مالی در تادیه ندارید درخواست اعسار بدهید اعسار درخواستی شما بدون شهادت شهود پذیرفته میشود