مسدودی حساب ضامن وام به مبلغ بیش از کل وام

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۸۶ #52230516

با سلام، اگر کسی ضامن وام بشه و گیرنده پرداخت نکنه، بانک حق داره حساب رو بیش از مبلغ اقساط توقیف کنه؟ یعنی من وام گرفتم، ضامن بنده یک شخص بازنشسته است. قسط عقب افتاده دارم وام من کلا ۲۰۰ میلیونه ولی بانک حساب جاری ایشون رو بسته و چک‌هاش وصول نمی‌شوند. موجودی ضامنم حدود ۶ میلیارده ولی مسدود کردن.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با توجه به اینکه بانک به مقدار وام دریافتی حق برداشت از حساب ایشان (ضامن)را دارد،نه بیشتر،شما باید برای رفع مسدودی حساب ضامن خود هرچه سریعتر به بانک مراجعه کنید

سلام
بانک ابتدا کل حساب رو توقیف می‌کند بعد به میزان بدهی برداشت می‌کند
شما میتونید برای رفع مشکل به بانک مراجعه کنید

باید حساب به اندازه بدهکاری باید مسدود بشه و برداشت بشه

با سلام فقط امکان توقیف و برداشت از حساب به میزان بدهی وجود دارد و بیشتر از آن مبنایی ندارد مگر اینکه در زمان ضمانت تعهد بیشتری داده شده باشد.

باسلام، بانک ابتدا کل حساب را مسدود خواهد فارغ از اینکه میزان بدهی چقدر باشد.
برای رفع مشکل مسدودی حساب به بانک مراجعه کنید.

سلام
این مسدودی ناشی از دستور قضایی نیست و طبق مقررات بانکی یا شرایط قرارداد وام شما توسط بانک صورت پذیرفته است. به بانک مراجعه و درخواست توضیح کنید

با سلام خیر امکانش نمی باشد.