محاسبه ایام بلاتکلیفی کارگر توسط اداره کار چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۰۳۵ #52224611

باسلام و خسته نباشید. اگر رای هیات تشخیص اداره کار مبنی بر بازگشت به کار کارگر باشد ایام بلاتکلیفی هم از زمان تاریخ اخراج محاسبه خواهد شد و در ا صورت کارفرما در مهلت قانونی به رای هیات تشخیص اعتراضی نکند و کارگر به سایر مزایا و یا به مبلغ دادنامه اعتراض کند انوقت هیات حل اختلاف باز هم حکم بازگشت به کار کارگر و ایام بلاتکلیفی کارگر رو بدون اعتراض کارفرما به رای هیات تشخیص محاسبه و تعیین مبلغ میکند یا خیر؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بله در صورت اعتراض هر یک از طرفین و در صورت تایید بازگشت به کار هیات حل اختلاف ضمن اصلاح محاسبات حق السعی تا تاریخ جلسه آخر به نحوه محاسبات مجددا رسیدگی خواهد کرد