چه راهی وجود دارد که نفر اول که سند به نامش است سند یا وکالت تام به من بدهد برای این موتور؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۸۳ #52216379

باسلام خدمت اساتید محترم
من یک موتور خریداری کردم که پلاک رو تعویض کردیم مدارک هم کامل بودش و حتی بیمه هم کردم موتور رو موتور پلاک ملی هستش زمانی که برای سند زدن به دفتر خانه مراجعه کردیم به من گفتن امکان سند زدن وجود ندارد چون فروشنده وکالت ندارد برای فروش موتور چندین دست به صورت تعویض پلاک جابجا شده و قولنامه ای و افراد اطلاعی از قوانین نداشتن که باید به دفترخانه رفته و وکالت انتقال بدن
مالک اصلی حاضر است برای سند زدن کسی که سند به نامش است
دفر خانه اعلام کرده باید تک تک کسانی که تعویض پلاک کردن به ترتیب باید به هم دیگر وکالت بدن تا نفر آخر که من باشم
تا بتونم سند بزنم
حالا سوال من اینجاست که آیا وقتی صاحب اولیه موتور که سند به نامش است حاضر است
و من هم که موتور رو خریداری کردم حاضر هستم
و تمامی ۵ نفر که بین ما هستن همگی با رضایت موتور رو قولنامه کردن و هیچ شکایتی ندارن
چه راهی وجود دارد که نفر اول که سند به نامش است سند یا وکالت تام به من بدهد برای این موتور
باتشکر

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

منعی برای انتقال مستقیم یا وکالتی به نام شما وجود نداشته و میتوانید به اتفاق مالک اصلی اقدام به انتقال سند نمایید . بدیهی است موضوع ایادی فیمابین ربطی به دفترخانه نداشته و هرگونه پاسخگوئی در این زمینه بر عهده شما خواهد بود .