بعد از طلاق می‌تواند از همسر خود بخاطر خیانت شکایت نماید؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۱۷ #52195705

سلام آیا مرد بعد از طلاق توافقی می‌تواند از همسر خود بخاطر خیانت شکایت کند

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر در عمل ممکن نیست،کما اینکه میتواند آثار سوٕ کیفری نیز برای شما داشته باشد.

با سلام
اولا اگر منظور شما از طلاق توافقی صرفا صدور حکم باشد بدون اینکه صیغه طلاق جاری شده باشد بله میتوانید قبل از وقوع صیغه طلاق شکایت نماید
ثانیا ولیکن اگر صیغه طلاق جاری شده باشد با توجه به اینکه رابطه زوجیت منفک شده و هرچند از نظر اخلاقی وشرعی زوجه مرتکب تخلف شده ولیکن از موجبات شکایت برای زوج تلقی نخواهد شدمگر اینکه زوجه درحال سپری نمودن عده طلاق باشد که قضیه متفاوت خواهد بود

خیر با توجه به اجرای طلاق امکان شکایت وجود ندارد

با سلام. معمولا قضات این نوع شکایت ها را بررسی و رسیدگی نمی‌کنند.

خیر طلاق بمعنی ساقط شدن حق و تکلیف هردوطرف در قبال یکدیگر هست و بعد از اون شما حقی برای شکایت از همسر سابق خود در مورد مذکور قطعا نخواهید داشت

شکایت تحت خیانت دیگرمعنا ندارد چون بحث اثبات ادعا و هم اوردن مستندات در این مقطع زمانی که علقه زوجیتی ندارن دشواراست

سلام
اثبات جرم به سختی ممکن است
خیر بعد از طلاق دیگر همسر شما نیست
برای اثبات شهادت شاهد است