گرفتن حق سختی کار به چه صورت است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۶۹ #52193769

باسلام ما چند نفر همکار هستیم که کارمان جمع اوری زباله سطح شهر میباشد راننده یاپه یکم هستیم شهرداری در حکم کار گزینی ما عنوان شغلی رو راننده پایه یکم ثبت میکند ولی بیمه کارگر ساده لیست رد میکند و کارمان جزو مشاغل سخت محسوب میشود که شهرداری قبول نمی کند گفتن باید به دیوان عدالت شکایت کنید یکسری از همکارنمان شکایت کرده و سختی کارشان رو گرفتن هم نیاز به راهنمای دارم و هم وکیلی که در دیوان پیگیر مشگل ما شود ممنون

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما ابتدا به ادراه کار قسمت کارشناسی مشاغل سخت وزیان آور مراجعه نمایید ودرخواست ارزیابی شغل خودبه عنوان سخت وزیان شوید اگر از طرف هیئت مذکور تایید گردید سپس از طریق اداره کار اقدام نمایید

هر چند حکم کارگزینی شما راننده پایه یک هست ولی از آنجائیکه در کنار سایر کارگران در جمع آوری زباله باهم کار می کنید اقدام شهرداری مغایر با قانون مشغال سخت و زیان آور بوده با توجه به آرای صادره متعدد دیوان عدالت کار شما هم امکان پذیره لذا درصورت نیاز به وکیل خودتان باید وکیل موردنظر را در بنیاد انتخاب کنید

با سلام
بله شما میتوانید احقاق حق نمایید و اگر قصد اخذ وکیل برای پیگیری امورات خود را دارید میتوانید از طریق بالای صفحه قسمت خدمات حقوقی اقدام بفرمایید .