میگه که مغازه رو تخلیه کنین هیچ پولیم به ما پرداخت نکرده کرایه این ۴ سالشم هر ماه سر تاریخ گرفته، میتونیم کاری انجام بدیم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۲۵ #52191922

سلام من از سال ۷۰ تا الان مستاجر یه مغازه ام ۴ سال پیش صاحب ملک گفت که حق پیشه رو مشخص کنیم که قرار داد جدید بنویسم حق پیشه طبق کارشناس ۲۰۰ م بوده که هر دو قبول کردیم صاحب ملک گفت که بعد از موعد پرداخت میکنم که من قرار داد امضا کردمو نوشتم هیچ حق پیشه ای ندارم اما الان که قرار داد تمام شده میگه که نمیدم مغازه رو تخلیه کنین هیچ پولیم به ما پرداخت نکرده کرایه این ۴ سالشم هر ماه سر تاریخ گرفته میتونیم کاری انجام بدیم

مشاوره حقوقی حق کسب پیشه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حق کسب و پیشه با استناد به شهادت شهود و نظر کارشناسی به شما تعلق خواهد گرفت.

میتوانید دادخواستی مبنی بر مطالبه حق کسب وپیشه بدهید ودرصورتی نظریه کارشناسی راداشته باشید باتوجه به ان وشهادت شهودحق خودرااثبات کنید

با سلام
اگر در قرارداد قید شده باشد قابل مطالبه است در غیر اینصورت دلیل محکم و محکمه پسند میخواهد

با سلام
در قرارداد این امر درج شده است یا خیر؟ در صورتی که درج شده موظف به پرداخت میباشد. در غیر این صورت باید حق خود را اثبات نمایید تا قابل وصول باشد

با توجه نحوه بیان شما قابل مطالبه نیست اما باید به طور کامل متن کامل قرار داد و برگه کارشناسی که مبلغ مشخص کرده را دقیق بررسی کرد و جوابی قطعی و درست داد.
صرف همین متن نمی توان صریح جواب داد