سفته نزد کارفرمای قبلی بابت وامی که گرفته بودم دارم دایم من را تهدید می کند آیا می تواند روی سفته من اقدام کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۵ #52130758

با سلام
من مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان سفته دست کار فرمای قبلیم دارم که تاریخ سر رسیدش برای ۱۳۹۷/۱۰/۱۷ بوده.
نه قراردادی بابت کار در آن شرکت دارم و اینکه این سفته بابت ۱۰ میلیون تومان وامی که به من دادند از من گرفتند.
الان همش من را تهدید به گرفتن حکم جلب میکنند.من تا ۳ ماهه آینده توان پرداخت دارم.ممنون میشم راهنماییم کنید.

مشاوره حقوقی سفته
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
اظهارنامه برایشان ارسال نمایید .

با سلام و وقت بخیر
به اجرا گذاشتن سفته از جانب دارنده سفته جلبی برای صادرکننده سفته ندارد مگراینکه شما توان مالی برداخت نداشته باشیدوبه صورت قسطی هم توان پرداخت نداشته باشید یا اینکه رای به صورت غیابی صادر شده باشد که دراینصورت میتواند برای جلب اقدام کند و شما واخواهی یا تجدیدنظر خواهی میکنید صرف اینکه سفته را به اجرا بگذارند و برای شما سریع حکم جلب بگیریند این کارانجام نمیشود .و پروسه زمانیش بالای 3 ماه می باشد .

سلام صدور حکم جلی در دعاوی حقوقی بسیار سخت شده و در بعضی مواقع غیر ممکن است . ضمن این که شما اگر بتوانید ثابت کنید که سفتهها بابت ضمانت بوده ، کارفرما بیش از طلبش حق اقدام ندارد .