آیا این شخص می تواند زمین را به قیمت مشخص با جعل امضا و قولنامه صوری، بفروشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۲ #52110810

سلام
من ملکی را به شماره سند مشخص فروختم، زمین مشاع کناری دارای سند نیست و شماره ثبتی دیگری دارد که بصورت قولنامه مانده در مبایعه نامه تنظیمی اشاره ای به این زمین نشده است، اکنون خریدار ادعای مالکیت به آن زمین با تکیه بر وکالت تام فروش و انتقال که مشاع می باشد دارد، در حالی که استعلام اداره ثبت در سند تجمیع نشده است، چون از تحویل امتناع کردم یک قولنامه صوری با امضای جعلی پدرم نسبت به آن زمین اقدام به سند کرد که جلوشو گرفتم.
اکنون سوال این است آیا این شخص کلاهبردار می باشد و می توان زمین را به قیمت مشخص به دلیل این جعل فروخت یا خیر؟
یک نسخه برابر اصل از قولنامه صوری را از اداره ثبت با فرم احضار ورثه گرفته ام و توسط وکیلی برابر اصل کرده ام و دوباره کپی قولنامه صوری را تحویل اداره ثبت دادم، اما خریدار پرونده را از اداره ثبت برده و تحویل نداده است. استعلامی از اداره ثبت برای این عدم تحویل گرفتم و ضمیمه این جعل کردم، آیا من می توانم شکایت کیفری کنم؟
آیا می توانم زمین را با مبلغ مشخص هر چند مشاع می باشد و در قولنامه خانه سند دار ذکر نشده به ایشان بصورت قولنامه رسمی و امضا شده دهم؟
و معامله اول باطل شود؟

مشاوره حقوقی جعل
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سوالتان نا مفهوم و طولانی است بایستی فقط از طریق مشاوره تلفنی سوالتان را مطرح نمایید

شما نمی توانید زمین مشاع را بفروشید معامله اولی بقوت خود باقیست با این حال شما می توانید از وی شکایت کیفری بکنید