چطور میشود از دادگاه حکم ردیابی یا نقطه زنی خط تلفن برای پیدا کردن موقعیتش را گرفت؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۶۴۷ #52109352

با سلام بنده یک حکم جلب سیار از یک کلاهبردار دارم که هیچگونه نشانه و آدرس و حساب بانکی و ملک و... ندارد و بنده حتی قیافه اش را ندیده ام و بجز یک شماره تلفن که در استعلام دادگاه از بانک بدست آمده چیز دیگه ای ندارم.

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اصولا تقاضای نقطه زنی برای جرائم خاص انجام میشود و احتمال عدم موافقت دادگاه وجود دارد

با درود اصولا در این موارد چنین دستوری صادر نمی‌شود، لیکن النهایه میتوانید از مقام قضایی مربوط این تقاضا را بنمایید.

سلام و ارادت
این نوع دستور فقط در موارد خاص مانند قتل و پرونده های امنیتی صادر میگردد و برای پیدا نمودن کلاهبردار چنین دستوری نمیدهند .

با سلام
چنانچه ادله شما کامل باشد دادسرا رسیدگی و دادگاه نیز به صورت غیابی حکم صادر میکنه و در مرحله اجرا ابزار بیشتری برای شناسایی و احقاق حقوق شما وجود دارد

اگر موفق به جلب متهم نشوید در صورت وجود ادله کافی ایشان به صورت غیابی محکوم خواهند شد .با درخواست نقطه زنی در چنین پرونده هایی موافقت نمیشود.زیرا فایده عملی خاصی هم ندارد.

باسلام کنترل ارتباطات مخابراتی افراد فقط طبق ماده ۱۵۰آیین دادرسی کیفری و ماده ۶۸۳ قانون مذکور مقدور است و این مورد را شامل نخواهد شد.

امکان نقطه زنی برای همچین جرمی وجود ندارد