اگر سفته را واخواست نزنه من باید به نرخ روز پولشو بدم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۶۸ #52101688

سلام سال۹۴به شخصی پانزده میلیون تومن سفته دادم ازم طلبکار بود، که ظرف دوماه پولشو برگردونم،الان طرف ازسال۹۴رفته خبری ازش ندارم،هیچ آدرس وتلفنی ازش ندارم تا پولشو بدم،واخواستم نزده سفته هامو، الان من باید از سال ۹۴ به نرخ روز پانزده میلیون رو بدم بهش یا خیر؟ یا هر زمان واخواست بزنه و
من ندم از تاریخ واخواست تاخیر تادیه و دیرکرد حساب میشه و باید بدم؟ممنون

مشاوره حقوقی سفته
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود ،خسارت تاخیر تادیه سفته از تاریخ واخواست یا مطالبه رسمی مثلا از طریق ارسال اظهارنامه بشما ، تا تاریخ اجرای حکم محاسبه و پرداخت خواهد شد

سلام. از تاریخ مطالبه سفته به نرخ روز قابل مطالبه است.یعنی تا زمان اجرای کامل حکم در اجرای احکام هم به نرخ روز محاسبه میشود

باسلام
از تاریخ واخواست و یا مطالبه رسمی محاسبه میگردد

در این مورد از زمان طرح دادخواست امکان مطالبه خسارت تاخیر وجود دارد چون مهلت واخواست سپری شده است.

سلام خسارت تاخیر سفته را از تاریخ واخواست سفته و یا زنان مطالبه با دادخواست یا اظهارنامه می تواند مطالبه نماید

درود بر شما ،مستحضر باشید تاخیر تادیه سفته از تاریخ واخواست سفته و یا ارسال اظهارنامه محاسبه خواهد شد.

با درود اگر واخواست نزنده، از زمان طرح دعوی و تقدیم دادخواست خسارت تاخیر تادیه تعلق میگیرد