خریدار خانه ما را به قیمت ارزان در مبایعه نامه حساب کرده است، آیا می توان آنرا باطل کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۲ #52064644

خانه ای کلنگی دارم شخص بنگاه داری که سازنده نیز هست مبایعه نامه ای با موافقت من تنظیم کرد که خانه را با آپارتمانی نوساز تعویض کند و قیمت متراژ خانه را با متراژ آپارتمان مساوی در نظر گرفت. من چون از قیمت ها آگاهی نداشتم آنرا امضا کردم ولی بعدا اطلاع پیدا کردم قیمت متراژ کلنگی بیشتر است. حال فرد سازنده قیمت بالاتر خانه کلنگی را قبول نمی کند و ابطال مبایعه نامه را نیز قبول نمی کند. من برای از بین نرفتن حق خود چکار می توانم بکنم؟ ممنون از زحمات شما

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااحترام
اگر در قرارداد غبن فاحش را سلب ننموده باشید میتوانید فسخ معامله یا ارزش واقعی را طلب کنید

با درود تحت عنوان خیار غبن معامله قابل فسخ است ابتدا باید اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

سلام. دادخواستی تحت عنوان اعلام فسخ قرارداد به علت وجود خیار غبن در معامله را بدهید ولی در صورتی دادخواست شما به نتیجه خواهد رسید که اولا تفاوت مبلغ نسبتا زیاد باشد، ثانیا اظهارنامه ای قبل از اقدام از طریق دادگاه به طرف ارسال کنید و ارادتون بر فسخ رو اعلان کنید.