آیا مالیات بر حق الزحمه قانونی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۵ #52055356

با سلام و درود فراوان
بنده در یک موسسه پژوهشی مشغول به خدمت هستم.
کارفرما از یک سو بنده بعد از دو سال بیمه کردند و از سوی دیگر از حق الزحمه بنده بابت هر کار ۱۰ درصد مالیات کسر می کنند .
ابتدا می خواستم بدونم این مبلغ مالیات آیا درست است از بنده کسر شود.
به طور مثال از فروردین ۹۸ تا ۱۰ خرداد ۹۸ بنده بابت یک کار (تنها منبع درآمدی بنده همین کارهای موسسه است) ۱میلیون و ۷۰۰ هزار بوده است که ۱۷۰ هزار آن را به عنوان مالیات کسر کرده اند
سوال بعدی بنده این است که در سالهای ۹۵ و ۹۶ و ۹۷ بنده قراردادهای پژوهشی را با این موسسه بسته و کارها به انجام رسیده است. لذا امسال (خرداد ماه۹۸) از بنده می خواهند خود را به اداره مالیات معرفی کنم و بابت آنها هم ۱۰ درصد مالیات بدهم. آیا این کار درست است و اینکه اصلا صلاح است کاری که به ترتیب ۳ ، ۲ و۱ سال از زمان اتمام آن می گذرد مشمول مالیات شود.

سپاسگزارم بنده را راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام درآمد شما در این حد مشمول معافیت مالیاتی می باشد کسر مبلغ یاد شده قانونی نیست. باید از ایشان رسید واریز و تسویه مالیات را مطالبه کنید.