اختلاف با برادرم بر سر یک قطعه زمین ارثی از پدرم چگونه حل میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۱۶ #52050105

باسلام واحترام پدرم درسال 72 فوت نمودند وازخودشان دوقطعه زمین ویک خونه ومحوطه اش بجاگذاشتند چندماه بعد بزرگترهای فامیل این موارد رو بینمون تقسیم نمودند بطوریکه خونه ومحوطه اش ویکی اززمینهارومشترکا به من و مادرم وبرادرم وخواهرم دادندوزمین دوم روهم غیر یه خورده اش البته بصورت نامشخص که اونوهم به من ومادرم وبرادرم دادن بقیه روبه برادربزرگمون دادند.بعدچندسال مادیدیم این شیوه تقسیم بدردمانمیخوره وفقط تاحدودی وضعیت برادربزرگمون معلومه اونم نه بصورت کامل.موضوع روباهمه ومخصوصابابرادربزرگم مطرح کردم وازشون خواستم که خودمون دوباره بینمون تقسیمشون کنیم برادرم وبقیه قبول کردند ازطرفی چون زمینی که بیشترش سهم برادرم بودازیه طرف حریم شهرداری داشت ومقدارش مشخص نبودپیشنهاددادم که این زمینوفعلا بذاریمش کنارتابعدمشخص شدن وضعیت حریم بینمون تقسیمش کنیم همه وازجمله برادربزرگم که بیشترین سهم رواونجاداشت قبول کردند.چون برادربزرگم اصراربرفروش زمین وخونه موردتقسیم داشت تلاش کردیم اما موفق نشدیم ناچاربازمن پیشنهاددادم که ایندوروخودمون جوری بین خودمون قیمت گذاری کنیم که همه هم برافروش وهم براخریدراضی باشن همه قبول کردندهمه خونه روبمن دادندومن سهم همه وازجمله برادربزرگموازش خریدم این مسئله روتودفتراسنادرسمی ثبت کردم وقولنامه ای هم براش نوشتم وازانجمن اسلامی اونزمان مهروامضاگرفتم وحتی به توصیه بزرگ محلمون که قولنامه خریدروبرام نوشت دستنوشته ای ازبرادرم باخط خودش ازش گرفتم که سهم خونشوبمن فروخته وپولشونقداازم گرفته وزیرشوامضاکردبعدمشخص شدن مقدارحریم شهرداری هرچه به برادرم میگم بیااین زمینومثل زمین وخونه مابینمون تقسیم کنیم قبول نمیکنه ومنکرسهم من اززمین هست وبه تقسیم اولیه که باتوافق هم باطلش کردیم وبه تقسیم دوم دست زدیم استنادمیکنه من تقریبابیست سال بخاطراحترام پدرم صبرکردم امااین شخص مثل اینکه بویی ازانسانیت نبرده ناچارعلیه اش شکایت کردم میخواستم ازحضرتعالی تواین زمینه کمک بگیرم که هرچه زودتربه حقوق حقه خودم برسم.درضمن زمین موردنظرسندمالکیت نداره واین آقابه برادرکوچکم اجازه ساخت خونه رو اون زمینوداده وخودش هم روش خونه ساخته وظاهرابارسیدن من به سهمم مخالفه.پیشاپیش ازبزرگواری وپاسختون تشکرمیکنم.

مشاوره حقوقی ارث
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما باید درخواست ابطال تقسیم قبلی را مطرح کنید سپس در خصوص این زمین تقاضای تقسیم ترکه مطرح نمایید .