چطور میتونم به قیمت روز سهم اجاره ام رو بگیرم یا حتی اجاره نگیرم و اون یک ماه که حق من هست رو بگم خالی کنه ایا امکان داره؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۶۶۹ #52039047

سلام وقت بخیر.مغازه ای از پدرم به وراث ۱۲ سهم که ۱۰ خواهر و یک برادر هستیم به ارث رسیده که مدتهاست به اجاره دندانسازی هست.۷ سهم را همین فرد دندانساز مدتها قبل از خواهرها خریده.یعنی ۷ سهم شخص موجر و ۵ یک برادر و سه خواهر
مشکلی که داریم هر سال برادر قولنامه دستی با موجر مینوسه به قیمت دلخواه خودشون و بعد یک قولنامه دیگه با اجاره خیلی پایین.یعنی این دو شخص با هم زد و بند دارند و هر سال مبلغ خیلی ناچیزی بابت اجاره به سه خواهر میدن.هدفشون هم اینه که ما خسته بشیم و سهممون رو به یک کدام بفروشیم.حالا سوال من این هست که چطور میتونم به قیمت روز سهم اجاره ام رو بگیرم یا حتی اجاره نگیرم و اون یک ماه که حق من هست رو بگم خالی کنه ایا امکان داره؟کلا راهی هست که بتونم به حقم برسم اصلا بحث پولش نیست اینکه دارند کلاهبرداری میکنند برام خیلی سخته و هر سال مبلغ ناچیزی میدن.اینو هم بگم اون دو خواهر دیگه هم اهل اینکه دنبال حقشون باشن نیستن و حوصله اینکارو ندارن.من خودم تنها میتونم کاری انجام بدم یا نه؟ممنون میشم راهنمایی کنید من حاظرم همون مبلغ اجاره رو هم نگیرم ولی اجازه ندم کلاه سرم بزارن

مشاوره حقوقی تخلیه املاک مشاعی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام دادخواست تقسیم ترکه را تقدیم و تنظیم نمایید.ازطریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید.

بادرودوسلام دادخواست تقسیم ترکه را تقدیم و تنظیم نمایید.ازطریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید.

با احترام
درصورتی که از وراث باشید بله اقدام نمایید

می توانید دادخواست تقسیم ترکه را مطرح کنید و پس از آن می توانید دادخواست مطالبه اجرت المثل ایام تصرف را مطرح کنید

"با سلام"
به دفاتر خدمات قضایی مراجعه و دادخواست تقسیم ترکه مطرح نمایید

با درود شما می‌توانید موافق نباشید و خلع ید مطرح کنید و النهایه اگر توافق نکنید ملک قفل می‌شود و می‌بایست از طریق مزایده به فروش رود و سهم هریک تادیه گردد.

درود
امکان اعلام بطلان اجاره نامه وجود دارد.