استرداد سفته بدون داشتن رسید چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۱ #52016961

چند سالی در یک شرکت کار میکردم که قرارداد سه ماهه می نوشت و رسید مفاصا حساب سفید بدون تاریخ و سفته سفید امضا بدون تاریخ ازمون میگرفتن حتی گفتن برای پس دادن سفته باید دو سال با هیچ شرکتی کار نکنید در متن قرارداد بود این مطلب .. من در دو مقطع از این شرکت جدا شدم و حتی دو سال هم گذشت اما سفته را پس ندادند و ما را از ترس به اجرا گذاشتن سفته برگردوندند و مجددا طی دو سال گذاشته دو بار بیمه ام را قطع کردند و اخراجم کرده اند و از این سفته ها به عنوان اهرم فشار بر علیه ما استفاده میکنند .
هیچ کدام از ما تا این تاریخ هم ادعای طلبکاری و اختلاف روابط کاری نداریم که بخواهیم به اداره کار شکایت کنیم چگونه میتوانم جلو سواستفاده احتمالی و خیانت در امانت احتمالی در آینده را بگیرم ضمنا به هیچ عنوان نه رسید بما دادند و نه اجازه دادند از سفته ها عکس بگیریم.
بنده شهرستانم و شرکت دفترش تهران

مشاوره حقوقی سفته
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
ته سوش سفته را نزد خود نگهدارید .
در صورت خرید سفته قبل از ارائه به شرکت و ... ازش تصویر تهیه کنید ، در زمان اجرا شما می توانید با اثبات موضوع رابطه کارگری و کار فرمایی ، اشتغال به کار و اقدام شرکت با طرح شکایت کیفری خیانت در امانت از حقوق خود دفاع کنید.