آیا در معامله وکالتی آپارتمان؛ وکیل اول حذف میشود؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۳۸ #52016378

با سلام
من آپارتمان قولنامه ای از فردی خریدم سوال و مشکل اینجاست که ::
فرد اول ( موکل )
وکالت داده کامل با اختیارات توکیل و کرار و ... به آقایی/ این (آقا وکیل موکل شدن) بعد از مدتی (وکیل اول خودش )
( تفویض وکالت دادن به فرد دیگری که شد وکیل دوم )
و *موکل وکیل دوم را تایید کردن و گفته شده که وکیل دوم طبق وکالت وکیل اول اقدام نماید و وکالت فوق دارای اعتبار بوده و شامل موارد غزل و ابطال نمی باشد .
♦️حال بعد از گذشت سه سال (وکیل اول) آمد و فروخت قولنامه ای به من در املاک
▪️با توجه به اینکه وکیل اول خودش ( توفیض وکالت داده به نفر دوم ) و تایید موکل ............ آیا وکیل اول چنین حقی داشته که خودش برای قولنامه با من اقدام کند؟
▪️اگر اجازه نداشته من باید چه کاری انجام بدهم؟
لازم بذکر است من الان آپارتمان را فروختم بصورت قولنامه ای به فرد دیگری آن فرد چه باید بکند؟؟
تازه متوجه شدم وکیل اول گویا کاره ای نبوده
اگر قولنامه دوباره نوشته بشه بین من و وکیل دوم به تاریخ گذشته مشکل حل میشه هم برای من و هم برای کسی که بهش فروختم الان؟ آیا راه ساده تری هست آیا فقط با امضاء و تایید اثر انگشت ( وکیل دوم ) زیر برگه های قولنامه قبلی من مشکل حل میشه؟
دسترسی به ( موکل ) الان ندارم ولی دسترسی به وکیل اول و وکیل دوم دارم

خواهش میکنم راهنمایی بفرمائید سپاس فراوان

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اگر توکیل داشته مشکلی نیست اگر وکیلی داری حق توکیل داشته باشد هم خود و هم وکیل دوم هر کدام میتوانند انجام دهند

با سلام
بنابر آنچه روایت شده ، وکیل همچنان دارای سمت است .

سلام
وکالت وکیل اول پا برجا است و حق انجام کار را دارد .

با درود وکیل همچنان دارای سمت است.

درود
خیر وکیل سابق نیز تا عزل نشده و استعفا نداده سمت دارد و اصل بر اجتماع در وکالت است.

سلام وکلا تا استعفا یا غزل نشده وکالت پا بر جاست موفق باشید

درود بر شما
همه وکلا تا زمانیکه که استعفا ندادند یا عزل نشده اند میتوانند درحدود موضوع وکالت عمل نمایند .