من باید چکار کنم تا بتونم سفته ام را بدون دردسر از کارفرما پس بگیرم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۴۳ #51964826

با سلام و خسته نباشید خدمت وکلای عزیز.
بنده کارگری هستم که در محل کار قبلی استعفا داده ام و حین کار یک سفته ۲۰ میلیونی از من به عنوان ضمانت کاری از من گرفته ان.ولی وقتی موقع تسویه حساب در خواست مطالبه سفته را کردم به من گفت سفته تا یکسال پیش ما میماند خودمان امحاش مکنیم.خواستم ببینم گرفتن سفته به عنوان ضمانت کاری و نگهداری آن در طول یکسال از نظر قانونی کار درستی است

مشاوره حقوقی سفته
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
دادخواست استرداد سفته را بدهید.

با سلام
باقی ماندن سفته در دست کارفرما فاقد وجاهت است لذا ابتدا در این خصوص اظهارنامه جهت مسترد نمودن تقدیم نمایید و در صورتی که موثر واقع نگردید ، دعوی مقتضی را طرح نمایید .

سلام وقت بخیر
اظهار نامه‌ای برای ایشان ارسال نمایید مبنی بر استرداد سفته به جهت اتمام کار و عدم ورود خسارت به مجموعه مربوطه

بستگی به مدت قراردادشما دارد درضمن می توانید به وسیله ارسال اظهارنامه مطالبه لاشه سفته نمایید ومتعاقب آن دادخواست تقدیم کنید

با سلام طی اظهارنامه به ایشان اخطار قانونی بدهید جهت استرداد لاشه سفته و هشدار خیانت در امانت .

درود بر شما، جهت جلوگیری از عواقب احتمالی، توصیه می‌شود بدوا از طریق ارسال اظهارنامه تقاضای استرداد سفته نمایید، چنانچه مراد حاصل نشد، از طریق تنظیم دادخواست، نسبت به استرداد سفته اقدام کنید.

ابتدا اظهارنامه مطالبه سفته را دهید و سپس دادخواست استرداد سفته