باتوجه به اقرار ایشان و رویت این برگه ها در دو شعبه در دادگاه و اینکه تاکنون هیچ بحث جعلی نکرده آیا می‌تواند الان درخواست جعل و کارشناسی کند؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۳۰ #51941362

با سلام
بین بنده و شخصی قراردادهایی در خصوص یک معامله نوشته شد و متاسفانه کار به دادگاه کشید و بنده علیه این شخص شکایت کیفری کردم و ایشان به بدهکار بودنش به بنده نزد قاضی دادگاه در دو شعبه اقرار کرده است اکنون یکی از برگ قراردادها در دسترس بنده نیست اما کپی برابر اصل آن برگه موجود است، سوال اینجاست دوباره بنده برای خسارت از ایشان شکایت کرده ام و ایشان درخواست جعل داده و متاسفانه آن برگ قرارداد مفقود شده آیا باتوجه به اقرار ایشان و رویت این برگه ها در دو شعبه در دادگاه و اینکه تاکنون هیچ بحث جعلی نکرده آیا می‌تواند الان درخواست جعل و کارشناسی کند؟ و وقتی بنده برگه را گم کرده ام چکار باید کنم؟

مشاوره حقوقی جعل
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه مدیون قبلا اقرار به بدهی خود نموده است لذا ادعای جعل از ایشان پذیرفته نخواهد بود

مطابق آنچه در سئوال آمده با توجه به اقرار وی در دادکاه و تنظیم صورتجلسه دادکاه ؛ نخیر نمی تواند

با توجه به اینکه قبلا نسبت به اصالت سند ادعایی نداشته و اقرار به صحت آن نموده پس میتونید به همین استناد کنید

درود بر شما، اولا برای کارشناسی جهت احراز جعل بایستی اصل سند موجود باشد، ثانیا ایشان میتوانند ادعا کنند، لکن راه اثباتی بر این ادعا ندارند، ثالثا بله شما می‌توانید به استناد اقرار ایشان در دادگاه، تقاضای رد این ادعا را کنید.

درود
می توانید از پرونده کپی اظهارات ایشان را بگیرید و به دادگاه رسیدگی کننده به جعل ارائه دهید.

باسلام
با استناد به اقرار در پرونده کلاسه شماره فلان میتوانید ادعایی خود را اثبات و ادعایی جعلی بودن را رد کنید

با درود میتوانید با استناد به اقرار در محکمه، ادعای خود را اثبات نمایید.