با سلام. من کارمند رسمی هستم.

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۳۷۸ #5194

با سلام.
1- من کارمند رسمی هستم. اگه درشرکتی که قصد تاسیس آن راداریم فعالیتی نداشته باشم می تونم عضو شرکت بشم؟
اگه می تونم، با چه عنوان هایی و به چه صورتی میتونم عضو باشم؟
(شوال مشابه رو دیدم... منظور از عضو اصلی چیه؟)
2- وقتی سرباز بودم یکی از دوستان شرکتی تاسیس کرد وبرای تکمیل شدن کار ثبت شرکت من رو هم به عنوان بازرس وارد اون شرکت کرد. حالا اگه بتونم وارد شرکت جدید بشم باید از شرکت قبلی بیرون بیام یا چون به عنوان بازرسم مشکلی نیست؟
باتشکر
خسته نباشید

مشاوره حقوقی ثبت شرکت سهامی خاص
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برای عضویت در شرکت جدید شما نمیتوانید سمت مدیر عامل یا رئیس را داشته باشید و فقط می توانید عضو هیئت رئیسه باشید .در رابطه با سوال دوم شما هیچ مشکلی در عضویت جدید نمی باشد و همچنان می توانید عضو دو شرکت بمانید .
موفق باشید .