چقد طول میکشه بیمه بهمون خسارت بدهد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۷۴ #51929224

باسلام
بعد از قطعی شدن رای چه مدت زمان میبرد؟
ممنون

مشاوره حقوقی بیمه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بدیهی است که مشخص نمی شود

با سلام

زمان پرداخت دیه و خسارت توسط بیمه گر بر اساس قانون بیمه اجباری شخص ثالث مصوب ۱۳۹۵ و طبق مفاد ۳۱-۳۲-۳۳ معین شده است که به اختصار عرض میگردد:

ماده ۳۱- بیمه گر یا صندوق حسب مورد مکلف به پرداخت خسارت متعلقه حداکثر تا ۱۵ روز پس از دریافت مدارک مورد نیاز میباشند.

ماده ۳۲- زیاندیده یا اولیاء دم متوفی موظفند پس از قطعی شدن مبلغ خسارت برای تکمیل پرونده به بیمه گر یا صندوق مراجعه کنند. بیمه گر نیز مکلف است حداکثر ظرف بیست روز از تاریخ قطعی شدن، مبلغ خسارت را به زیاندیده بپردازد در صورت عدم مراجعه زیاندیده مبلغ مذکور نزد صندوق تودیع و قبض واریز بیمه گر به مرجع قضایی تحویل و بیمه گر بری الذمه خواهد بود. صندوق نیز مکلف است به محض مراجعه زیاندیده مبلغ را عینا به ایشان پرداخت کند.

ماده ۳۳- در صورت عدم پرداخت خسارت توسط بیمه گر یا صندوق حسب مورد طبق تکلیف(ماده ۳۱و۳۲) زیاندیده حق مطالبه جریمه تاخیر در پرداخت خسارت را (به ازای هر روز تاخیر نیم درهزار مبلغ خسارت) را خواهد داشت.

بستگی به نوع بیمه داره. معمولا بیمه ایران ۳ تا ۵ ماه و مابقی حداکثر تا انتهای سال جهت جلوگیری از پرداخت دیه جدید پرداخت می‌کنند. پیگیر باشید