آیا پزشک قانونی زمان رابطه را تشخیص میدهد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۸۸ #51903603

سلام..
من متاهل هستم ولی با همسرم مشکل دارم و در حال جدا شدنیم در این زمان با اقایی دوست شدم و هفته ی پیش با هم رابطه داشتیم
ایا یا پزشک قانونی این رابطه رو تشخیص میده؟
و اینکه قاضی برای مهریه یا طلاق فقط باکره بودن یا نبودن من رو میخواد مگه نه؟
باز هم تاریخ اخرین رابطه رو در برگه مینویسن یا نه؟
ممنون میشم که راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
احراز رابطه نامشروع دریافت مهریه را ساقط نمی کند ، لذا م یتوانید مهریه را دریافت نمایید . تشخیص رابطه تا ۶ ماه توسط پزشکی قانونی میسر است.

اگر شکایتی از طرف زوج مطرح شود مبنی بر موضوعی که فرمودید معاینه انجام میشود و قابل تشخیص است ولی در طلاق فقط بررسی باکرگی انجام میشود .

سلام
مطالبه مهریه ارتباطی به رابطه نامشروع ندارد در هر صورت زوج مکلف به پرداخت آن است.

سلام
باکره بودن یا نبودن شما تاثیری در مهریه و طلاق ندارد مگر در صورتی که دعوای فسخ نکاح مطرح باشد یا موضوع دعوا طلاق قبل از نزدیکی باشد

مهریه یا طلاق شما ارتباطی به پزشکی قانونی ندارد . فقط در طلاق دختر باکره ، وی به پزشکی قانونی معرفی می کردد

نیازی به کشف آخرین رابطه نیست و مهریه به شما تعلق میگیرد اما حق طلاق با مرد است

ابتدا برای شما متاسفم...ولی مهریه ربطی به باکری شما نداره مگر همسرقانونی شما برعدم باکری مدعی فسخ نکاح شود مهریه ندارید