آیا به آنان اجرت المثل ایام تصرف تعلق می‌گیرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۸۶ #51878435

یک ملک وراثی دارم که ۳ دانگ از مادرم خریداری کردم و ۳ دانگ بعدی که مال پدر بود فوت شدن، والان ورثه ای است، برای آن سه دانگ چه کاری میتونم انجام بدم، حتی از شورا هم اقدام کردم ولی دو وراث دیگر راضی به فروش نیستن، در ضمن من در خانه ساکنم آیا به آنان اجرت المثل ایام تصرف تعلق می‌گیرد، درضورتی که از شورا نامه دارم که اقدام به تقسیم کردم ولی وراث راضی نیستند

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله اجرت المثل به میزان مالکیت وراث خواهد رسید

با سلام در صورتی که مال مشاع مورثی قابل افراز نباشد و نتوان سهم ورثه افراز گردد در صورت عدم رضایت ورثه به تقسیم مال یکی از وراث هم میتواند دادخواست تقسیم ترکه بدهد ودادگاه دستور فروش مال مشاع غیر قابل افراز را صادر می کند شما بابت ان سه دانگ که ورثه ای بوده تا زمانی که در ان ملک ساکن هستید واجازه ورثه را ندارید باید اجرت المثل ایام تصرف را پرداخت کنید

سلام
اجرت المثل به میزان سهم شرکا به ورثه تعلق میگیرد

با درود
می‌توان در جهت افراز ملک مشاع اقدام کرد.

بله اجرت المثل تعلق می گیره

درود
هر یک از وارث اگر مال غیر قابل افراز باشد می توانند فروش را از دادگاه تقاضا کنند.