میتونم به جرم خیانت در امانت از ایشون شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۵ #51849603

با سلام
بنده چند سال پیش با شخصی اینترنتی اشنا شدم که خود را پخش کننده کارت شارژ اپراتور معرفی کردن و پول از بنده گرفتن و یه فاکتور اینترنی با این برنامه ها که درست میکنن به من میداد مثلا ۵۰۰ عدد ده تومنی با تخفیف پولش میشه اینقدر. بعد به صورت پیش فروش به بنده فاکتور میدادند. یعنی الان پول میدادی تحویل شارژ یه ماه دیگه بود برای همین گفت تخفیف بالا میدم. در اولین خریدم گفتند که ما میتونیم شارژ ها رو بفروشیم و در همون روز سود و اصل پول رو بهت بدیم. بنده هم قبول کردم حالا بعد چند سال با شکایت کیفری که با عنوان کلاهبرداری انجام دادم . مشخص شده ایشون توزیع کننده هیچ اپراتوری نیس و قراردادی هم نداشته. یعنی پول ها رو در کاری دیگه خرج کردن و به بنده گفتن ما شارژ ها رو از اپراتور میگیریم و همون موقع میفروشیم و سود بهت میدیم
الان تو لایحه ای که دادن نوشتن که کل پول واریزی ایشون رو برگشت داده ایم و ایشون حتی بدهکار ما هست و مالیات شارژ ها رو نداده. پولی که به من دادن سود پولم تو این چند سال بوده طبق فاکتور های الکی که فرستادن. و اصل پولم رو الان بهم نمیده و میگه کل پول رو بهش دادیم.
الان بنده میتونم به جرم خیانت در امانت از ایشون هم شکایت کنم؟ برای اینکه پول منو در کاری دیگه صرف کردن . و به بنده گفتن شارژ میگیریم و میفروشیم همراه با سود پولت رو برمیگردونیم.
یا همون شکایت کلاهبرداری میتونه ثابت بشه؟ یعنی با استفاده از این شارژ ها سرم رو کلاه گذاشتن و فقط داشتن اصل پولم رو برگشت میدادن و به دروغ میگفتن این اصل پولت هست. من از همکاران هم پول گرفتم و همراه با اصل پولشون سود دادم بهشون و رفتن پی کارشون و افراد جدید باز پول گرفتم طی این سه سال. بعد فقط از من پول نبردن از ۲۰ تا همشهری خودشم اینجوری پول برده و چک بهشون داده

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در خصوص شکایت خیانت در امانت در این مورد مسموع نیست وبی نتیجه است