سلام کردم کتک خورئم شکایت هم کردم ازم دنبال را قانونی هستم برای بی گناهیم.

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۸۹ #5184

با سلام خدمت شما دوستدارن گرامی.پسری ۲۲ ساله هستم که ۶ ماهه از خدمت سربازی امدم و همراه پدرم سرکار میروم.به هیچ وجه سابفه ندارم ودر محل کاملا خوش نام و مورد تایید تمامی محل.صبح روز جمعه با دوستم بودم به دختر همسایه)با این خوانواده سلام و علیک داشتیم(سلام کردم این خانوم منظور بنده را اشتباه گرفته و به خوانواده اینگونه اطلاع میدهئ که من متلک انداختم.بعد از چند باز ابروریزی برای من و خوانواده ام ما برای معدرت خواهی از این سوئ تفاهم مادرم رفت بعد از چتدین دقیقه صدای فحاشی انها بلند شد که میکشیم و میبریم و ... .من که امده بودم برای معدرت خواهی ۳ نفر به بنده حمله ور شدند و من را مورد ضرب و شتم قرار دادند که همسایه ها حدا کردند در این بین پسر دایی دختر خانم با اجر به بنده حمله کرد و اشتباها به دست برادر دختر خورد و این موضوع باعث شد تا از من شکایت کنند که کار بنده بوده در صورتی که تمام شاهدان محل دیدند که من نزده ام وتا به حال به دادگستری رفته ایم و دادیار بعد از پرس و جو بنده را به بازداشتگاه فرستادند بدون اینکه متهم باشم.با جواز کسب ازاد شدم.دادیار دستور مجدد پزشکی قانونی را برای برادر دختر داد و تحفیفات محلی برای این جریاد که پیش امده من از قانون هیچ اطلاعی ندارم لطفا بنده را راهنمایی کنید چگونه بی گناهی خود را ثابت کنم و با جریانی که گقتم حکن دادیار چه خواهد بود.با تشکر فراوان از شما

مشاوره حقوقی دیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .بار اثبات دعوا بر عهده مدعی است در مقام دفاع شما نیز به ادله تان استناد نمایید.می توانید وکیل نیز انتخاب نمایید.

با سلام
برای اثبات بی گناهی خود و اینکه ضرب و شتم و صدمه وارد شده توسط شما صورت نگرفته است در جلسه بازپرسی به شهادت شهود استناد نمایید در صورت عدم اثبات این امر محکوم به پرداخت دیه و طبق نظر قاضی پرونده مجازات نیز برای شما در نظر گرفته می شود.
موفق باشید