شکایت بدون فاکتور و با استشهاد به نتیجه میرسد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۸۲۰ #51839399

ضمن عرض سلام
مدیر ساختمان ما از ۱۵ نفر از ۱۶ مالک استشهاد گرفته که خرجی در ساختمان کرده اند و من این قیمت را پرداخت نکرده ام....شکایت را نزد شورای حل اختلاف برده است ...خرج کرده اند اما برای زیباسازی بوده و مبلغ به اعتقاد من نصف عدد بیان شده است....
مبلغ را به دروغ عددی بیان داشته است و روی پرونده فقط یک استشهاد است که فقط امضا شده و اثر انگشت استشهاد کنندگان را هم ندارد
در شورا روز جلسه قرار شد فاکتور بیاورد که ضمن فرصتی که قاضی داده بود نیاورده است....
لطف بفرمایید چه باید کرد.. در استشهاد مبلغ اعلامی معادل همان است که مدیر ساختمان گفته اما فاکتور یا امثالهم نیاورده اند و مطمئن هستم نمی توانند هم بیاورند... قاضی به من گفت مصالحه کن که گفتم نمی شود و اینان از یک طرف می گویند کل پول را بریز و از طرف دیگر فاکتوری ارائه نمی دهند.. دقت شود در حضور قاضی هم گفت فاکتور دارم.... اما نیاورد
با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در صورتی که فاکتور ارائه نگردد شما ملزم به پرداخت نمی باشد

در صورت صحت و سقم ادعا باید بینه( دلی، فاکتور ،شهادت و....) به دادگاه ارائه ودر صورت عجز محکون و دعوی مطالبه ایشار رد می شود ، صرف استشهادیه دلیل بر صحت هزینه ها نیست و موارد باید بررسی شود .