میگن چون حادثه بوده به راننده ۲۳۰ میلیون تومن دیه پرداخت میشه، آیا این قانون وجود داره؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۷۴ #51833718

با سلام و خسته نباشید پدرم در ماه حرام در اثر تصادف جاده ای فوت شدن در اثر نقص فنی جاده و ترکیدن لاستیک الان میگن چون حادثه بوده به راننده ۲۳۰ میلیون تومن دیه پرداخت میشه در حالیکه دیه فوت در ماه حرام ۴۴۰ میلیونه ایا این قانون وجود داره؟ تشکر

مشاوره حقوقی تصادفات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بیمه مکلف است مطابق دادنامه کل مبلغ را تادیه نماید لیکن در صورت عدم پرداخت دیه مندرج در دادنامه به اجرای احکام مراجعه و موضوع را طی لایحه ای اعلام نمائید، در صورتی که دیه از دیه کامل انسان+یک سوم دیه کامل صادر شده باشد وراث میتوانند اعاده ی دادرسی نمایند،
لازم به ذکر است دیه بر اساس سال پرداخت محاسبه میگردد مگر اینکه سابقا علی الحساب دریافت کرده باشد

احتمالا خودرو دارای بیمه نامه کامل نبوده و به همین دلیل نیز تا سقف بیمه نامه دیه پرداخت شده است .

تا میزان مبلغی که خودرو بیه شده بیمه پرداخت می کند دیه در ماه حرام این مبلغ ، ولی سقف بیمه ۲۳۰ میلیون بوده بیمه تا سقف بیشتر پرداخت نمی کند