صدای ضبط شده دلیل بر اعتیاد میباشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۰ #51833237

با سلام خدمت پاسداران حقیقت،
بنده متاسفانه ۱ و نیم ماه پیش شروع به مصرف شیشه کردم که شدیدا پشیمانم. اما الان پاکم و خواهم بود. ۱ ماه پیش نامزدم از گوشی من صدای ضبط شده ای برداشت که توی ویس من با نام مستعار، جنس میخریدم. من کلا قبول نکردم و به نامزدم گفتم من بجای یک نفر دیگه حرف میزدم با فروشنده مواد. ضمن اینکه ۳سال پیش قرص ترامادول پیدا کردن که من فقط به لحاظ تاخیر جنسی خریده بودم.الان مدرک نامزدم دلیل بر اعتیادم همینا هستن. ۱ هفته بعد از پیدا کردن اون ویس نامزدم با اطلاع و حمایت خانوادش با یک پسر دوست شد و ارتباط فقط تلفنی بود.نامزدم بهش گفته که من مجردم.ازدواج نکردم.وقتی من فهمیدم پسره فرار کرد و تمام شد.
از روز شروع اختلاف سیمکارت عوض کرده.۴-۵ بار خانوادم رفتن واسه دلجویی خودم هزار بار رفتم زنگ زدم خواهش کردم قول دادم اما جواب همش فحش بود و توهین.
هیچ سو سابقه حتی سابقه ۱ ساعت بازداشتم ندارم.۴ ساله نامزدیم.
۱-اگه شکایت کنه بریم دادگاه قاضی منو میفرسته آزمایش؟ و چقدر طول میکشه آزمایش منفی بشه؟
۲-اینهمه خانوادم خودم رفتیم زنگ زدیم خواهش کردیم که آشتی بشه اما محل نزاشتن و حتی ۱درصد تمکین نکرده میتونه به نفعم باشه؟
۳-حرف زدن نامزدم با اون پسره رو میتونم کاملا اثبات کنم میتونه بهم کمک کنه؟
خواهش میکنم بهم بگین چطور پیش خواهد رفت من دوسش دارم نمیخام از دست بدم و از کرده خودم پشیمانم.به حدی که از خیانتش گذشتم.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به مهر
لفظ نامزد به معنی عدم عقد رسمی اگر باشد .ایشان نیاز به اثبات امری برای جدایی ندارد چرا که عقدی صورت نگرفته است.

در صورت شکایت شما به پزشکی قانونی معرفی می شوید با توجه به اینکه باکره باشد یا خیر فرق دارد شما می توانید شکایت کنید لاکن در صورت عدم اثبات به جرم افترا محکوم می شوید.

۱- در صورتیکه همسرتان تقاضای طلاق به دلیل اعتیاد را مطرح کند شما به پزشکی قانونی معرفی خواهید شد .
۲- در صورتیکه همسرتان باکره باشد میتواند با استفاده از حق حبس از تمکین خودداری نماید .
۳- صرف صحبت همسرتان حتی اگر قابل اثبات باشد نمیتواند کمکی بخ موضوع نماید.