واحدی خریداری کردیم که گاز دارد ولی به ما تحویل ندادن آیا می توانیم شکایت کنیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۱ #51831058

باسلام و خسته نباشید آپارتمانی که خریداری کرده ایم پایان کار ندارد به واحد ما شرکت گاز کنتور داده ولی کنتور مارا به واحد دیگری بستند و به ما از طریق لوله از طبقه ی پایینی گاز دادن برای اینکه سند نزدن ما اظهار نامه فرستاده و میخواهیم شکایت کنیم ملک را بدون گاز به ما تحویل داده و چک تحویل نیز پاس کردند ولی الان گاز مارو قطع کردن
باید چه اقدامی انجام دهیم.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به موجب مبایعه نامه فروشنده راملزم کنید

با سلام تحویل آپارتمان از تعهدات فروشنده است و فروشنده بایستی ملک در وضعیتی تحویل دهد که معد استفاده و سکونت باشد با توجه به اینکه با عدم تکمیل انشعاب گاز تحویل ناقص انجام شده شما میتواند الزام به رفع نقص یاد شده را از فروشنده طی دادخواستی مطالبه نمایید.