آیا میشود کسی که ساکن تهران است, از شهرستان میانه درخواست طلاق دهد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۲۶ #51813826

با سلام
بهترین راه حل طلاق از مردی که هم قرص معتادی مصرف میکنه و هم دزدی میکنه چیست؟ زن مهریه خود رو هم نمیخواهد . فقط میخواد هر چه زودتر طلاق بگیره
با تشکر

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
زوجه میتواند برای این امر از محل اقامت خویش طرح دعوی نماید
شما دادخواست طلاق به دلیل عسر و حرج به دادگاه ارایه و با معرفی زوج به پزشکی قانونی و اثبات ادعای شما مبنی بر استفاده از قرص و اعتیاد زوج و نیز داشتن پرونده های کیفری متعدد برای سرقت توسط زوج ، دادگاه به نفع شما حکم صادر خواهد نمود
و نیز در صورت عدم مطالبه مهریه میتوانید سر موضوع طلاق با زوج توافق نمایید

به مهر
اگر زوجه در تهران سکونت داشته می تواند دادخواست طلاق به صلاحیت دادگاه تهران تقدیم دارد.
موارد مطروحه نیاز به اثبات دارد.
در صورت توان اثباتی عسرو حرج زن اثبات می شود
در غیر اینصورت در رویه قضایی عموما بابخشش کل مهریه و حقوق مالی کراهت زوجه به اثبات می رسد و امکان طلاق محیا می گردد.

با سلام
۱.در صورت اثبات مواردی که فرمودید زوجه می‌تواند دادخواست طلاق عسر و حرج مطرح نماید.
۲.طبق قانون زوجه میتواند در محل اقامت خود دادخواست طلاق مطرح کند.

با سلام
زوجه در صورت اثبات مواردیکه فرمودید حق طلاق دارد. دادخواست طلاق از سوی زوجه باید در حوزه قضایی محل اقامت زوج صورت گیرد و بالعکس...