آیا میتونم ازش شکایت کنم و حقم را بگیرم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۲۱ #51796532

با سلام.
من در یک ساختمان در حال ساخت نگهبان بودم و بعد از تحویل کار به صاحب کار تا الان چند ماه گذشته و هنوز پولم را نداده. از من صفته داره و تا الان بهم پس نداده و پول کارم را هم نمیده

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام از طریق اداره کار محل ، اقدام به طرح شکایت کنید ، حق به اجرا گذاشتن سفته رو نداره

بله میتوانید با مراجعه ب اداره کار شکایتی علیه ایشان تنظیم کرده و ب مدارک موجود خودتون استناد کنید

درود
بله قطعا میتوانید.
نامبرده مکلف به پرداخت حقوق شما و مزایا ازجمله حق اولا، بیمه... بوده است، طی اظهارنامه نیز می‌تواند استرداد لاشه چک را خواستار شوید.

باسلام میتوانید لایحه تنظیم وبه اداره کار مراجعه نمایید درصورتی که اداره کار ایشان را ملزم به پرداخت ننمود میتوانید علیه ایشان دادخواست تنظیم و به دادگاه ارایه نمایید.

برای احقاق حق خود می توانید علیه کارفرما در اداره کار شکایت کنید

با مراجعه به اداره کار علیه وی به اتهام مطالبه چندماه حقوق معوقه حود اعلام شکایت کن و چون قرارداد کتبی ندارید به شهود و مثلا اگر حقوقت به حساب واریز شده به پرینت بانگی اشاره کن

سلام. برای مطالبه حقوق مالی تون به اداره کار مراجعه کنید برای اخذ سفته می تونید ابتدا اظهارنامه ارسال کنید و بعد از طریق تقدیم دادخواست سفته ها رو تحویل بگیرید