امکان اطلاع از ابطال وکالت بلاعزل پس از تک‌برگ کردن سند

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۱ #51748867

سلام، آپارتمانی نوساز خریداری کردیم. فروشنده تمام کسانی رو که واحد مسکونی خریدن در دفتر اسناد رسمی جمع کرد، از سند مادر ملک به هر نفر اندازه سهمشون به نام کرد و در ادامه وکالت کاری و بلاعزل هم گرفت برای انجام کارهای آپارتمان و پایان کار ساختمان. ایشون فرمودند: دیگر کاری به شما نداریم، سند تک برگ میاد لازم نیست شما مراجعه کنید به املاک، سند تک برگ رو می‌فرستم و اونجا مابقی مبلغ رو بدین و سندتون رو بگیرین.
همچین چیزی ممکنه آیا؟ بعد از کجا مطمئن بشیم وکالت بلاعزل رو باطل می‌کنه تا اقدامی نکنه بعدا!؟

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وکالت بلا عزل قابل ابطال نیست.

وکالت در راستای انجام این موارد تنظیم شده و هر گاه مورد وکالت انجام شود وکالت دیگر منتفی است.

سلام موردی که فرمودید مبتلا به نیست ولی امکان‌پذیر هست در صورتی که موضوع وکالت که اعطا نموده‌اید انجام شود کالت‌نامه شما خود به خود منتفی خواهد شد

با سلام
اقدامی که بیان نمودید به نظر ایرادی ندارد ولی راجع به عدم استعفای ایشان از وکالتی که اعطا کرده اید به قطعیت نمی توان نظر داد و احتمال دارد. هرچند اگر چنین عملی توسط وی انجام شود بسته به شرایط قرارداد می توانید الزام ایشان به ایفای تعهدات را از دادگاه درخواست کنید.

سلام باید از دفترخانه تنظیم کننده وکالت این موضوع را استعلام نمایید