آیا پرونده امکان دارد به دادگاه بدوی برگردد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۲۳ #51740037

با سلام
من ۱۷ ماه پیش با دامادم پشت تلفن بحث کردم و او گفت شکایت میکنم بع از ۱۷ ماه با صدای ضبط شده با موضوع فحاشی به قضات در دادگاه بدوی در جلسه اول قاضی به من حکم داد ۲ سال و من اعتراض زدم به تجدید نظر یکشنبه ۶ /۱۱ باید برم انجا من در دادگاه بدوی به ضبط صدا انکار کردم حالا نمیدونم در دادگاه تجدید نظر چه اتفاقی میافتد امکان تعلیقی وجود دارد یا بعد از ان میتوان به دیوان عالی رفت راهنماییم کنید لطفا.

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان صدور حکم برائت شما وجود دارد یا ممکنه دادگاه مجازات را تعلیق نماید یا برای شما تخفیف مجازات قائل شود

با سلام و احترام علاوه براینکه ۲ سال حبس صرفا برای فحاشی مجازات قانونی لحاظ نشده است ضمن اینکه با توجه به تعیین جلسه در دادگاه تجدید نظر امکان صدور حکم برائیت و یا تعلیق و یا تخفیف در مجازات متصور می باشد بدون مطالعه اوراق و محتویات پرونده مشاوره دقیق و اظهار کافی و کامل مقدور نمی باشد