ایا میتوانیم بدون فروش اموال سایر وراث را راضی کنیم مثلا تهاتر کنیم یا ملک بدهیم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۵۸ #51702804

سلام پدر مرحومم سه باب مغازه سرقفلی و سه باب مغازه ملکی و یک زمین مشاعی از طرح خارج‌شده شهرداری دارد که فاقد سند محضری و‌عمدتا قولنامه ایست میخواستم مراحل حصر وراثت و مقدار مالیات را بدانم ایا میتوانیم بدون فروش اموال سایر وراث را راضی کنیم مثلا تهاتر کنیم یا ملک بدیم چون فروش املاک در شرایط تورمی غلط است یک وکیل خوب و تیز میخام درصدی کار کنه

مشاوره حقوقی ارث
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام امکان تقسیم می باشدفاقد مشکل می باشد.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید اگر وراث توافق کرده باشندمی توانید تقسیم کنید

سلام
این دیگر به توافق یکدیگر بر می گردد.

درود بر شما
وراث در تقسیم ترکه ما بین خود اختیار دارند البته اگر صغیر بین وراث هست باید سهمش محفوظ بماند و برای محاسبه مالیات باید از اداره مالیات بپرسید ...

با سلام و احترام
اگر در بین ورثه محجور یا صغیر وجود نداشته باشد وراث در تقسیم ترکه کاملا مختار هستند
در خصوص مالیات بر ارث و میزان آن باید به اداره مالیات مراجعه نمایید و فرم مالیات بر ارث را پر کنید.

در تقسیم ماترک میتوانید به هر نحوی توافق نمایید

باسلام بنا به توافق و رضایت وراث ، سهم الارث می تواند تقسیم شود.