اگر مال خود را تا روز دادگاه انتقال نمایم، فرار از دین انجام داده ام؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۹۰ #51696761

همسرم مهریه رو از طریق ثبت به اجرا گذاشته اما چیزی به اسمم نبوده و حالا نامه ارجاع شده دادگاه تاریخ دادگاه ۲۰ روزه دیگس من مالی یه جا داشتم و مثل اینکه نتونسته بفهمه و توی استعلام ثبت هم نبوده.
حالا سوال من اینه تا روز دادگاه اگر من این مالو جا به جا کنم، وز دادگاه این فرار از دین میشه یا نه؟
و اون آیا میتونه با این که میدونه چیزی به نامم نیس بره تامین خواسته بگیره یا نه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چون اجرائیه صادر شده است و انتقال مال فرار از پرداخت دین است

سلام خیر فرار از دین نیست . اما به عنوان معامله صوری قابل ابطال است .

بسمه تعالی : تا زمانیکه محکومیت قطعی شما از دادگاه صادر نشده باشد. منعی برلی نقل وانتقال ندارید. برابر وحدت رویه دیوانعالی کشور

معامله به قصد فرار از دین بعد از صدور اجراییه محقق خواهد بود لذا بهتر است آن را نقل و انتقال ندهید