جریمه دیرکرد سند را میتوانم مطالبه نمایم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۴۶ #51655494

با سلام
بنده خریدار یک واحد آپارتمان بوده ام در اسفند ۹۴، فروشنده متعهد شده تا تیر ماه ۹۵ انتقال سند کند ( به دلیل خوش بینی گواهی عدم حضور نگرفتم ) که من ۳ ماه بعد از این تاریخ اظهارنامه برای فروشنده فرستادم، ایشان هم پاسخی ندادند. از ان تاریخ با وعده های فروشند صبر کردم بدون شکایت مسئله حل شود ولی هنوز سند اماده نشده.
آیا من میتوانم خسارت دیر کرد سند که روزی ۴۰ هزار تومان است رو از فروشنده مطالبه کنم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله درخواست مطالبه خسارت دیرکرد به شورا بدهید

سلام
به نظر این امر بستگی به قرارداد دارد و چنانچه در قرارداد مطالبه خسارت منوط به اخذ گواهی عدم حضور بوده باشد در این صورت امکان مطالبه ندارید در غیر اینصورت می توانید اقدام به مطالبه نمایید و ترجیحا اقدام به ارسال اظهارنامه نیز نمایید

سلام . بستگی به شرایط قراردادی دادرد . اگر در قراردد شرط شده که گواهی عدم حضور مثبت تخلف است و شما نگرفته باشید ، مطالبه خسارت نیز بی نتیجه است .

با سلام و وقت بخیر
به موجب ماده ۲۲۱ قانون مدنی، تعهد به جبران خسارت چه بر اساس تصریح در قرارداد، چه بر اساس آنچه عرف رایج مقرر می‌داند و چه در مواردی که قانون الزام کند، قابل مطالبه است؛ مشروط به اینکه طرف تعهد قراردادی، تعهدی را مبنی بر انجام یا عدم انجام کاری بر عهده گرفته باشد.
اصولا باید گواهی عدم حضور را داشته باشید که بتوان خسارت و دیرکرد را طبق مبایعنامتون درخواست کنید درغیر اینصورت کارشناس خسارتی را درنظر میگیرد.

سلام بله می توانید دادخواست مطالبه خسارت و تامین دلیل خواسته را به شورای حل اختلاف ارائه بدهید.