آیا همسرم میتواند هم حق و حقوق ندهد و هم مرا بلاتکلیف نگه دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۸۶ #51621607

با سلام و خسته نباشید خدمت بزرگواران
من زوجه حدود ۲ سال است که ازدواج کرده ام و در دوران عقد میباشم همسرم و هردو دانشجوی دکترا میباشیم و همسرم شغل و مال و در امدی ندارد و صفر است بخاطر بعضی مسایل کوچک و دخالت بیش از اندازه خانواده همسرم کلا همسرم از من قطع ارتباط کرده و اصلا موضع خود را روشن نمیسازد من قصد جدایی و طلاق ندارم و دوشیزه نیستم ولی همسرم هم اصلا نیست که با ایشان حرف بزنم و فقط خانواده اش تحت فشار میگذارند که به طلاق منجر شود
من در این صورت چه کاری میتوانم انجام بدهم؟
همسرم اصلا به من نفقه نداده است و مهریه من هم ۱۴۰۰ سکه میباشد
ایا دید قاضی مبنی بر اینکه من در ازار روحی میباشم بر علیه من است ؟
روند همچین پرونده هایی چگونه است؟
لطفا مرا راهنمایی کنید
و همسرم حاضر به امدن به مشاوره نیست و کلا با من قطع ارتباط کرده است .

مشاوره حقوقی خانواده
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ابتدا اظهارنامه ای برای همسر ارسال کنید و مطالبه تعیین تکلیف و شروع زندگی مشترک را بنمایید مثلا ده روز بعد دادخواست نفقه معوقه و گذشته را به شورای حل اختلاف بدهید سپس از طریق دفتر خانه و اجرای ثبت مهریه را مطالبه کنید